Aftaletype: Cookie- og Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for Silent Powerful Heart 

Silent Powerful Heart – CC Hypnoterapi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan jeg behandler dine data.

Silent Powerful Heart er dataansvarlig og jeg sikrer, at dine persondata behandles i

overensstemmelse med lovgivningen.

1 Dataansvarlig og kontaktoplysninger
Silent Powerful Heart – CC Hypnoterapi er dataansvarlig, og sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. 

Silent Powerful Heart – CC Hypnoterapi

v. Charlotte Sofie Cocco Johannsen

Holbergsvej 13, Seest

DK-6000 Kolding

Telefon: +45 30 50 40 21

CVR: 35 60 49 28

www.cchypnoterapi.dk

E-mail: kontakt@cchypnoterapi.dk

2 Hvilke data indsamles
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Når du benytter mit website cchypnoterapi.dk indsamler og behandles en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent eller foretager køb via websitet.

På websitet indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). 

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne på mit website behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse af brug af kontaktformular, tilmelding til nyhedsbrev samt ved køb og booking af sessioner.

Når jeg beder dig om at stille dine persondata til rådighed, oplyser jeg dig om, hvilke data jeg behandler om dig og til hvilket formål. Jeg indhenter dit samtykke inden jeg behandler dine persondata til det angivne formål. 

Jeg indsamler og opbevarer data om dig i forbindelse med behandling under terapisessioner, herunder helbredsoplysninger og oplysninger om din biografi.

Jeg indsamler og opbevarer kun de oplysninger, som jeg vurderer er nødvendige ift. din behandling. Jeg påtager mig tavshedspligt og anvender udelukkende de personfølsomme oplysninger til brug i din behandling. 

Da min service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede beder jeg dig oplyse mig om relevante ændringer i dine data.

3 Anvendelse og opbevaring af indsamlede data

1 Formål med indsamling
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvendes oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Grunden til at jeg indsamler og behandler personoplysninger om dig, er at give dig den optimale service på mine ydelser, produkter og behandlinger.

2 Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Jeg bestræber mig på, at der ikke opbevares oplysninger, der er unødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

3 Videregivelse af oplysninger
Som led i driften af min virksomhed benytter jeg tredjepart til opbevaring og behandling af data. Disse databehandlerne kan f.eks. være min IT-leverandør EasyMe, mit regnskabsprogram, revisor osv.

Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Jeg anvender kun databehandlere, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Min hjemmeside kan linke til andre hjemmesider. Benytter du sådanne link, forlader du vores hjemmeside og er herefter undergivet andre betingelser og persondatapolitikker, som jeg ikke er ansvarlig for. 

4 Cookies
Webstedet cchypnoterapi.dk anvender cookies, som gør det muligt at indsamle relevante oplysninger om sidens brugere til forbedring af siden og dennes indhold. Cookies vil som regel gøre din oplevelse med websitet bedre.

Dette gør sig ligeledes gældende i forhold til tredjepartscookies.

1 Hvad er cookies og hvorfor anvendes de
Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, smartphone eller tilsvarende, når du besøger et websted og har til formål at genkende den, huske dine indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer specifikt til dig. En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på din computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies anvendes af stort set alle websites. 

2 Slet eller slå cookies fra i browseren
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles disse oplysninger, har du til hver en tid mulighed for at slette dine cookies og fremadrettet undlade at bruge websitet.
Du kan også afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender.
Du skal blot være opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig, optræde hyppigere, og din færden på internettet vil gøres unødig besværlig. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

5 Sikkerhed
Jeg beskytter dine persondata. Dine data, herunder journaloplysninger/notater fra terapisessioner opbevares i et aflåst skab og/eller i et krypteret elektronisk system på computer med begrænset adgang, hvor kun jeg er i besiddelse af log-in. 

Jeg har truffet tekniske foranstaltninger for at beskytte dine persondata mod at de ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

I tilfælde af sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for diskrimination, ID-tyveri, økonomisk tab, tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe, vil du blive underrettet om sikkerhedsbruddet hurtigst muligt. 

For at beskytte dine persondata bedst muligt, vurderer jeg løbende, hvor høj risikoen er for, at min databehandling påvirker dine grundrettigheder negativt.

6 Dine rettigheder

1 Generelt
Hvis du ønsker at få adgang til dine data, få dem rettet eller slettet, eller gøre indsigelse mod min databehandling, undersøger jeg om det er muligt og giver dig svar på din henvendelse, så hurtigt som muligt og senest en måned efter jeg har modtaget din henvendelse. 

2 Du har ret til at få adgang til dine persondata
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data jeg behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad jeg anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe jeg opbevarer dine persondata, og hvem der modtager data om dig, i det omfang jeg videregiver data.
Hvis du anmoder om det, kan jeg give dig adgang til de data, jeg behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.
Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til mig. Mine kontaktoplysninger finder du øverst under punkt 1. 

3 Du har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet
Hvis du mener, at de persondata, jeg behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til mig og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.
I nogle tilfælde vil jeg have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage. Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig. Brug kontaktoplysningerne ovenfor under punkt 1, hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage.
Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som jeg indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte mig, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.
Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger jeg, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt. 

4 Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata
Du har ret til at gøre indsigelse mod min behandling af dine persondata. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst under punkt 1 til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger jeg for at ophøre med behandlingen af dine persondata.

5 Du har i visse tilfælde ret til at få dine data udleveret
Du har ret til at modtage de persondata, du har stillet til rådighed for os, og dem, vi har indhentet om dig hos andre aktører på baggrund af dit samtykke. Hvis du ønsker at bruge din ret til data-portabilitet, vil du modtage dine persondata fra os i et almindeligt anvendt format.

6 Du har ret til at klage til Datatilsynet
Silent Powerul Heart er som dataansvarlig underlagt persondatalovgivningens (herunder EU’s persondataforordningen og national persondatalovgivning) bestemmelser om behandling af personlige oplysninger.
Oplever du en krænkelse af dit privatliv under brug af mit websted eller ved anden behandling af dine personoplysninger, kan du klage til Datatilsynet.
Datatilsynets kontaktoplysninger fremgår nedenfor:
Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
Fax: 33 19 32 18
Mail: dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk 

7 Version
Denne privatlivspolitik er senest ændret den 25. april 2018.