If you can change your mind, you can change your life!

KRP_140609_0014

Siden 2001 har jeg arbejdet som lægesekretær, primært indenfor pædiatri (børnesygdomme) og ortopædi (sygdomme i bevægeapparatet) samt indenfor psykiatrien. Jeg har ligeledes arbejdet med arbejdsmiljø og trivsel.

Jeg har altid interesseret mig for sindets natur, kroppen og sindets samarbejde, kommunikation samt mænd og kvinders psykologiske forskelligheder. Jeg har studeret mange bøger om disse emner samt deltaget i flere kurser og foredrag, bl.a. gennemførte jeg i 2011 flere moduler på en sexologuddannelse og i efteråret 2013 et 8-ugers MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) forløb.

I foråret 2015 tog jeg grunduddannelsen indenfor Enneagrammet (Beskriver de 9 personlighedstyper med motiver for handling og adfærd). I oktober 2015 afsluttede jeg en 9-ugers uddannelse som Mindfulness Practitioner og i september 2016 et halvårligt forløb som Mindfulness Advanced Practitioner og i 2017 Mindfulness Advanced Practitioner II hos Mindfulness-Akademiet.

Endvidere er jeg i 2016 certificeret Selvkærligheds Guide og i 2019 certificeret Supervisor i Mad og Følelser og OPPE-guide, disse kurser ved psykolog Mette Holm.

Juni 2017 certificeret NADA-behandler ved NADA Danmark.

I december 2017 blev jeg certificeret MediYoga instruktør ved MediYoga Danmark.

I min søgen efter svar på livets udfordringer stiftede jeg selv bekendskab med hypnose i 2008, hvor jeg var i et hypnoterapiforløb – en vild oplevelse, som siden har sat rigtig meget “på plads” for mig og givet mig en stor selvindsigt og selvforståelse. Denne personlige oplevelse var grundstenen, som siden gav mig lysten til at uddanne mig som hypnoterapeut og hjælpe andre mennesker med en positiv forandring i deres liv, at slippe deres indre begrænsninger og frygt, så de kan leve det liv, de ønsker.

Jeg er uddannet Master NGH hypnotisør og 5 PATH hypnoterapeut i foråret 2014 hos Hypnose Syd. Jeg er ligeledes certificeret 7th Path Selvhypnoseinstruktør. I mit arbejde som hypnoterapeut bruger jeg flere terapeutiske redskaber som mindfulness, NLP-teknikker, kognitiv terapi, gestaltterapi m.m. ligesom kærlighedssprog ofte er en del af mine sessioner.

Nuværende er jeg 4.års-studerende på den 4-årige uddannelse til Integrativ Energi & Power Coach og Psykoterapeut ved Life Academy by CC.I Efteråret 2018 afsluttende jeg eksamen som Integrativ Energi og Power Coach og Terapeut samme sted.

Jeg er meget inspireret af bl.a. Gary Chapman, Barbara Berger, Louise Hay og Byron Katie, der som fællesnævner alle har søgt efter en vej ud af lidelse og vejen til det lykkelige liv, som vi alle ønsker.

Min klinik i Kolding åbnede dørene 1. maj 2014.

Min livsfilosofi

Du skal gøre de ting, du drømmer om, mens du kan og har mulighed.

Den modstand du møder i livet, er det, du udvikles af og vokser af som menneske.

Jeg tror på loven om tiltrækning, at du får mere af det, som du vælger at fokusere på.

Jeg mener, at du med dine tanker skaber dit liv. Din ydre verden er et spejlbillede af din indre verden.