MediYoga hold i Kolding 

MediYoga (medicinsk yoga) bidrager til fysisk og mental balance, lindring af stress, uro, angst og smerter.

Jeg har selv erfaret hvordan yoga og meditation har bidraget positivt i mit liv. Det har givet mig en større indre ro, mere overskud i hverdagen og en mental styrke samtidig med at det har haft en positiv kropslig og sundhedsmæssig effekt.

Jeg har længe ønsket at integrere yoga, og dermed kroppen, i mit klinik-arbejde.

Jeg har valgt at blive MediYoga instruktør, da jeg oplever, at denne yogaform er særlig god for mennesker, som følelsesmæssigt er udfordret eller belastet i form af angst, stress, uro eller har fysiske begrænsninger fra f.eks. smerter og sygdom.

Læs mere om mediyoga nederst på siden.

Er du nysgerrig på den forskning og videnskabelige studier, som er lavet indenfor Mediyoga, kan du læse mere her på MediYoga’s hjemmeside. 

 

GRATIS MEDIYOGA – er du nysgerrig på at prøve MediYoga? Så hold øje her, når jeg igen holder en gratis prøvetime!

Sidste gang jeg afholdt Gratis MediYoga var 2. påskedag 22. april 2019.

Der planlægges en GRATIS MEDIYOGA time i uge 7 2020.

Kommende hold i Kolding: 

Vinterhold 2020

Næste opstart af MediYoga hold er planlagt til januar 2020

Vi mødes 8 gange til MediYoga med fokus på blide fysiske bevægelser, øget mental ro og større selvforståelse. Det er samme program vi laver alle 8 gange.

 Mandage kl. 16:30 – 18:00, uge 3 til 11, 2020  

13. januar 2020

20. januar 2020

27. januar 2020

3. februar 2020

17. februar 2020

24. februar 2020

2. marts 2020

9. marts 2020

(NB: Ingen MediYoga i uge 7, hvor der er vinterferie)

 

Lokation: CC Hypnoterapi, Holbergsvej 13, Seest, 6000 Kolding. Find vej her.

Tilmelding: Send en mail på kontakt@cchypnoterapi.dk. Huske at skrive hvilket hold du ønsker at tilmelde dig.

Din investering: 995,- kr. Du er sikret din plads, når du har betalt på MobilePay 73545.

Jeg har yogamåtter, tæpper og puder til rådighed. Medbring evt. egen yogapude.

Du møder op i behageligt tøj, som du kan bevæge dig i og evt. medbring en flaske vand.

Er du forhindret i en mødedato, må du gerne give pladsen denne dag til en “stand-in” (din partner, ven/veninde, nabo, kollega). Blot informer mig om dette.

Der er begrænsede antal pladser på et hold. Tilmelding er bindende efter betaling. (Her kan du læse om mine handelsbetingelser)

Holdstart forudsætter mindst 4 tilmeldte deltagere i forhold til dynamikken på holdet og tiden jeg afsætter. Jeg forbeholder mig retten til at aflyse et hold ved mindre end 4 tilmeldte deltagere.

Der bliver løbende oprettet nye hold. 

Hvad er MediYoga?

MediYoga er en evidensbaseret terapeutisk yogaform, som udspringer af den 5000 år gamle aktive og dynamiske kundalini yoga. Den traditionelle kundalini yoga er kombineret med den vestlige medicinske tænkning og videreudviklet til en langsom, blid og ikke så krævende yoga, hvor åndedrættet, meditation og afspænding er væsentlig.

MediYoga er en svensk udviklet yogaform, som stammer fra MediYoga Instituttet i Stockholm, Sverige. Siden 1998 er der forsket i MediYogaens effekt på forskellige lidelser f.eks. stress, rygsmerter, Alzheimers sygdom og hjertelidelser. I dag bruges MediYoga bl.a. i Sundhedsvæsenet som et led i et behandlingsforløb til en lang række diagnoser både indenfor somatiske (kropslige) og psykiatriske lidelser.

MediYoga er for ALLE.

Et MediYoga program består af styrkende, blide øvelser, som kombineres med åndedræts-, meditations-, mantra- og afspændingsøvelser.

Yogaen kan udføres enten på stol eller på måtte og tilpasses den enkelte deltagers fysiske formåen.

Effekten af MediYoga

Udover at MediYoga bidrager til fysisk og mental balance påvirker det kroppen og organerne på forskellige måder. Bl.a. opleves en positiv indvirkning på vores fordøjelse, immunforsvar, hjerterytme, blodomløb og hormonsystem.

Ved blid yoga og meditation mindskes kroppens negative reaktioner på stress. MediYoga sætter gang i kroppens egen evne til at hele, giver energi, giver klarhed og selvindsigt, så vi bliver bedre til at lytte til vores krops signaler og håndtere psykiske udfordringer.

Er du nysgerrig på den forskning og videnskabelige studier, som er lavet indenfor Mediyoga, kan du læse mere her på MediYoga’s hjemmeside. 


Kære Charlotte. Mange tak for et par dejlige oplevelser med medi yoga. Du er en af de bedste yogalærere, jeg har været hos. Siden jeg tog uddannelsen i 2004-2005 har jeg virkelig haft svært ved at finde en underviser, der kan få mig til at glemme at analysere på, hvad der bliver sagt og ikke ligge/sidde og tænke “Arh, det der ville jeg have sagt anderledes” ? Hos dig var jeg bare i nuet hele vejen igennem. Det har været så godt. Så du må meget gerne skrive, når/hvis du starter et nyt lille hold. ? Mange hilsner, Anne Mette


“Jeg var opløftet da jeg kom hjem efter yoga timen hos dig sidst, det var skønt! ?


“Jeg oplever en større ro i mig efter jeg er startet til mediyoga og øvelserne er virkelig gode for min ryg og også tak for din blide, kærlige guidning. Glæder mig til det bliver tirsdag igen.”


Vil du vide mere om MediYoga? 

Læs mere på MediYogas danske hjemmeside. Her kan du også læse om den forskning der er lavet indenfor MediYoga.